Cemal Hazebroek

Bespreek hier de verschillende bewoners. Wie is jouw favoriet? Wie moet eruit? Laat het hier weten.

Cemal Hazebroek

door Dirk » 16 feb 2016 14:21

Afbeelding

Bouwer
Leeftijd: 21 jaar

Cemal is 21 jaar, single en woont in het Zuid-Hollandse Maasland. Hij voltooide de land- en tuinbouwschool en werkt nu in de bouw. Cemal is naast bouwer, ook model. Hij liep onder andere shows tijdens Amsterdam Fashion Week.

In Utopia wil Cemal geld verdienen met het organiseren van ‘Ladies Nights’, hij wil samen met zijn mannelijke mede inwoners een avond organiseren waarbij de vrouwelijke bezoekers in de watten worden gelegd. Een heuse stripact kunnen ze van de knappe Cemal verwachten!

Het huisjesproject staat hoog op zijn prioriteitenlijstje in Utopia. Hij wil flink zijn handen uit de mouwen steken, meebouwen aan de huisjes en met zijn groene vingers legt hij met gemak een bijpassende tuin aan.

In Utopia wil hij de vooroordelen over de modellenwereld wegnemen. “Ik wil aan Nederland laten zien, dat ik naast een pretty face ook een leuk en normaal mens ben.”

Utopia is voor Cemal geslaagd, wanneer hij succesvolle ladies nights heeft georganiseerd, een mooie bijdrage heeft geleverd aan het huisjesproject en wanneer iedereen blij en gelukkig is.
Avatar gebruiker
Moderator
 
Berichten: 6655
Geregistreerd: 03 jan 2014 18:41Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten