Jessie van de Graaf

Bespreek hier de verschillende bewoners. Wie is jouw favoriet? Wie moet eruit? Laat het hier weten.

Jessie van de Graaf

door marco 900 » 07 apr 2016 13:46

Afbeelding

Ondernemer
Leeftijd: 24 jaar

Deze zakelijke kracht wil met onder andere een golfbaan Utopia naar een hoger level tillen. Jessie is 24 jaar, single en woont in het Groningse Bourtange. Hij is eigenaar van een incassobureau geweest en werkt nu als zaakwaarnemer voor voetballers.

Jessie is 24 jaar, single en woont in het Groningse Bourtange. Hij is eigenaar van een incassobureau geweest en werkt nu als zaakwaarnemer voor voetballers. Jessie heeft zelf ook op hoog niveau gevoetbald, maar is later de golfwereld ingerold. Bijna dagelijks is hij op de golfbaan te vinden.

In Utopia wil hij zijn zakelijke skills gebruiken. Hij kan helpen met de financiën en bij de organisatie van de BV. Jessie wil geld verdienen door een mini golfbaan aan te leggen en golflessen te geven. Ook wil hij bij de baan een paar lodges bouwen, zodat er een compleet golfarrangement kan worden aangeboden.

Utopia is voor Jessie geslaagd, wanneer hij op persoonlijk vlak gegroeid is, de golfbaan winstgevend is en hij Utopia naar een hoger level heeft getild.
Moderator
 
Berichten: 6246
Geregistreerd: 29 jan 2014 15:59


Re: Jessie van de Graaf

door Elmo » 08 apr 2016 23:26

Is hij pas 24?! Hij ziet er veel ouder uit, minstens 35! :shock:
Avatar gebruiker
Actief lid
 
Berichten: 1148
Geregistreerd: 28 jan 2014 14:20


Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten